Healing Plants

Orakelkaartset (tarot)

Gebaseerd op de aromatherapie, vertellen deze, handgeschilderde meesters je wat je op dit moment in je leven nodig hebt.
Trek een kaart uit deze hoogwaardige orakelkaartset wanneer je voelt dat je ergens in vastloopt of met een vraag zit.
Elke meester is thuis in een plant, bloem of kruid en vertelt je een verhaal over je situatie. Zo zul je bijvoorbeeld Lavandor – gebaseerd op de helende
eigenschappen van lavendel – uit de stapel trekken wanneer je je in een onrustige tijd bevindt waarin je veel weerstand voelt. Lavandor brengt kalmte en rust en vertelt je hoe je dat kunt creëren.

Over de makers

Wij zijn Amber (van Amber Delahaye illustratie) en Jenneke (van HOLY shit.). Amber is kunstenares en laat haar tekenmagie los op de teksten die holistisch (aroma)therapeute en schrijfster Jenneke creëert.
Wij maken deze set puur omdat we het leuk vinden en hopen zo de gaafste orakelkaartset te kunnen maken die er bestaat. Dit doen we in onze eigen tijd, met onze eigen creativiteit en liefde.

De set kopen?

We zijn nog druk bezig met het creëren en perfectioneren van ‘HEALING PLANTS’ en weten nog niet wanneer ze af is. Het is immers een creatief proces. De kaartset zal worden geleverd in een luxe box inlcusief boekje met uitleg van alle kaarten. Vanwege de grote vraag hebben we een voorverkooplijst waarop je e-mailadres kunt achterlaten. Zodra de set
officieel wordt gelanceerd, krijg je van ons een berichtje hierover en krijg je voorrang op de verkoop via reguliere wegen.
Richtprijs: €35,-