De Orakelmeisjes

De Orakelmeisjes – wie zijn dat?
Wij zijn Amber Delahaye en Jenneke van Genechten en we zijn dol op tarotsets en orakelsets. Wij geloven dat toeval niet bestaat en dat een kaart je altijd geeft wat je nodig hebt, ook al zie je het nog niet op dat moment. Het is niet voor niets dat je na het schudden en op de tafel kloppen van een deck meestal één kaart hebt uitsteken. Dat is je kaart voor dat moment.

Overigens hanteren wij voor het deck HEALING PLANTS een eigen methode waarbij je twee kaarten trekt en vervolgens in rap tempo kiest welke kaart bij jou hoort op dat moment.

Limburgse vrouwen, geen meisjes
We zijn beiden dol op spiritualiteit, maar wat ons bindt is dat we ook allebei heel nuchter kunnen zijn, met een portie humor. Omdat we allebei al jarenlang werken met orakelkaarten, snappen we ook hoe het werkt. We hebben eigen ideeën over hoe zo’n kaart er niet alleen aantrekkelijk uitziet, maar ook welke kleuren bepaalde emoties oproepen, welk formaat het lekkerst in de hand ligt, dat zweverige en vage taal niet bij onze doelgroep past. Alles is doordacht en met een reden. 

Een orakelkaart (soms verward met tarotkaart) geeft middels een tekst inzichten in je huidige situatie. Je hoeft daarvoor niet de kunst van het aflezen van tarotkaarten te kennen. Een orakelkaart trek je naar behoefte uit de stapel: dagelijks, bij speciale momenten of wanneer je met een vraag of worsteling rondloopt. 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s